ROBYN LIVE...

Är just hemkommen från att sett Robyn spela live på Easy Street Records i Seattle. Spelningen var grym, signering av skivor och så en snabb pratstund med henne. Helt klart bästa avslutet på denna vecka!




HJÄLP...en jordbävning!

Japp, var med om min första jordbävning i morse. Som tur var så var det bara en liten en...en så liten så att jag inte ens märkte av den. Både J & C märkte av den, medans jag ovetandes fortsätte med mina morgon-bestyr...tror jag stor och borstade tänderna när det hände faktiskt.

Har varit en ganska händelselös dag i övrigt. Försökte vara duktig och power-walka på löpbandet i källaren en timme och se på OTH...blev dock tokig på mottagningen på tvn och var tvungen att hoppa av stup i kvarten och försöka fixa det så jag kunde höra vad de sa. Men blev nästan en hel timme i alla fall, så en liten klapp på axeln får jag.
Over and Out

Snabbgenomgång...ja det kan man lugnt säga!

Att inte skriva i sin blogg är ett tecken, det kan vara både gott och ont. Denna gång är det gott...gör så mycket annat att jag helt enkelt inte har tid att uppdatera bloggen kring vad jag gör. Halloween var som sagt totalt lyckad...hann med massor den helgen.

Efter det hade jag en Kanada-tripp inplanerad som blev avbokad pga att jag var tvungen att hjälpa till på SCC hela helgen. Bara att gilla läget och göra som K säger...annars blir det sura miner. Så Kanada får vänta till en annan resa till USA. Blir fortfarande lika chockad när jag möter någon som pratar svenska...detta hände bland annat under pankaksfrukosten. Borde egentligen inte vara något konstigt i krokarna runt SCC...men vissa människor är faktiskt svåra att läsa av.

Har även hunnit med en Veteran's Day vilket betyder en ledig dag. Denna dag var det fullt ös för mig, Pike Place Market, Queen Anne, Downtown, Alki Beach och en gratis-middag. Det gället att inte ligga på latsidan när dagarna i Seattle minskar i antal. Har även hunnit med ett besök i Ballard som är den Skandinaviska delen av staden och två besök i Fremont. Älskar verkligen denna stad...skulle kunna gå runt och titta på saker, hus och människor i flera dagar utan att tröttna.

Dessutom har julbelysningen och pynt börjat komma fram Downtown...helt underbart. Det finns inte mycket jag tycker så mycket om som julbelysningar. Att det dock endast regnar och inte snöar har både sina för- och nackdelar. Jag är glad att jag slipper slakset och att riskera att bli dödad i trafiken (de vet knappt hur man kör i regnväder här), men jag saknar de där magiska när man ser de första snöflingorna falla i november jag saknar knarret under fötterna. Det ser dock ut som vi kan få lite snö någon gång under den kommande veckan...ska bli spännande att iakta paralyserade amerikaner.

Denna helg hann jag med en utekväll med A från SCC och hennes vänner, hade otroligt roligt hela kvällen. Sen blev det ett besök på Pacific Northwest Ballet...vilket var mycket intressant. Jag trodde inte jag skulle gilla balletten...men eftersom det var en mer modern variant så blev jag faktiskt riktigt fast i det. Skulle gärna gå och se en till "uppsättning" någon gång i framtiden. Blev även en middag högst upp på Queen Anne den kvällen med två släktingar, trevligt att få träffa och lära känna människor man aldrig träffat förut...och att få svara på de vanliga frågorna ännu en gång. Blev även ett besök på UW (University of Washington) för en middag och utdelning av stipendier...gratis är gott sa jag och följde glatt med.

Detta blev en mastodont uppdatering, grattis om du orkade läsa hela. Ska försöka bli bättre på att uppdatera de sista veckorna.
Over and Out

Update...för den som bryr sig!

Har varit mycket på sistone, dagarna är fulla av aktiviteter och SCC. Helgen spenderades i Puyallup med släkten, det blev pumpkin carving, halloween-fest, trick or treating och annat som hör halloween helgen till. Igår spenderade jag dagen i sängen pga en enorm huvudvärk...men nu tror jag att jag är fit for fight igen!

Det kommer bilder och liknande senare!

RSS 2.0